The biggest part of my life (Ingvild Ørland)

The biggest part of my life


For 1 år og 2 måneder siden traff jeg en gutt, John. Fra England. Vi har idag vært sammen i 9 måneder og jeg må få lov å si at han er fantastisk! Vi har altså et long-distance-relationship, og jeg kan innrømme at før jeg møtte ham, hadde jeg sagt dette: Jeg hadde aldri klart et long-distance-relationship. Og noen uker etterpå traff jeg da verdens beste gutt, som bor 400 miles vekke fra meg. 1,5 time med fly. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er det ikke mange ulemper ved langdistanseforholdet vårt. Eneste er savn. Men det er en god ting å ha noen å savne, for når jeg får se ham igjen er jeg i lykkerus hvert sekund!


Her er meg og John da han besøkte meg sist, da jeg ble 18!

Noen fordeler er jo at jeg lever jo på en helt annen måte - jeg reiser veldig mye nå! Jeg elsker å reise! Jeg har på en måte et hjem i Norge, og ett i Newcastle, England. Og naturligvis blir det lettere å snakke engelsk, og jeg lærer mye engelsk! Og jeg må jo si at prisene i England er en stor fordel! Haha, jeg shopper alltid masse når jeg reiser til John. Jeg drar ham med inn i den ene butikken til den andre, stakkar.. Det beste er jo at vi får tilbringe tid med hverandre! Vi pleier som regel å gjøre det beste ut av alt! Neste fredag reiser jeg over til ham for tredje gang! Gleder meg masse til å være der hele høstferien. Og kommer veldig gjerne til å oppdatere en del på bloggen da!


♥ I love you ♥


Istedet for å skrive et kjempelangt innlegg om oss, kan jeg heller være åpen for spørsmål! Hvis det er andre enn meg som har et langdistanseforhold, blir jeg kjempeglad for å lese om det!


Jeg blir veldig glad for spørsmål!

xoxokommentarer til "The biggest part of my life"

Hvor og hvordan traff dere hverandre? :)

Hanne

27.09.2013 kl.20:45

dokke e så søte :3
Hanne: Åå tusen takk, Hanne <3


legg igjen en kommentar...

INGVILD ØRLAND


OM MEG: Jeg er 18 år gammel fra Sandnes. Driver med foto, venner og trening. Er sykt glad i pannekaker og pizza.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits