Ingvild Ørland - Blogger om foto og hverdag


Cinnamon roll pancakes (!)





Tar pannekaker noen steg høyere, så jeg har laget disse pannekakene med kanelbollefyll! Det er veldig lett og smaker kjempegodt! Men pass på at du ikke mister kontroll over saltet (det gjorde jeg...). Det eneste du egentlig gjør og trenger er dette:

Pannekakerøren:
1 kopp mel
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
1 kopp melk
1 stort egg
2 ss matolje

- Bland mel, bakepulver og salt i en bolle
- Tilsett melk, egg og matolje og bland sammen.

Kanelbollefyll:
4 ss smør (viktig: ikke kokt, men smeltet)
ca. 1 ss kanel
ca. 1 ss sukker (gjerne brunt)

- Bland alt sammen i en skål og gjerne ha mer eller mindre av kanel og sukker etter eget ønske

Steking:
- Varm opp stekepanen og legg på en smørklatt.
- Bruk en liten øse eller isskje til å ta litt røre på stekepannen (ca. 10 cm i diameter)
- Skru varmen litt ned til rundt medium
- Når det begynner å "boble" i pannekaken, ta kanelfyllet i en spiral på pannekaken med en skje (prøv å ikke få det ut på pannen, men litt gjør ingenting)
- Når pannekaken begynner å få hull i seg, kan du snu den.
- Fortsett samme prosedyre på de neste pannekakene :-)
- Øvelse gjør mester!

- Hva synes dere?

Les mer i arkivet » September 2013 » Mai 2013 » April 2013

INGVILD ØRLAND


OM MEG: Jeg er 18 år gammel fra Sandnes. Driver med foto, venner og trening. Er sykt glad i pannekaker og pizza.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits