Ingvild Ørland - Blogger om foto og hverdag


She has something on her mind not ready to commit.Er blitt litt lei av å blogge. Så de siste dagene har gått til å være med venner jeg ikke har sett på lenge, slappet av og tatt bilder. Kommer kanskje sterkere tilbake en gang. Maaaybe!

- hva synes du om bildet?Little kitty cat
Kom hjem til denne overraskelsen på lørdag, lille John Hunter! Han har begynt å leve opp til navnet sitt som jakter allerede. 

- har dere dyr?Beste sommeren i mitt liv!
Det jeg vil nå, er tilbake.

- Så det kjekt ut?Paris est une ville merveilleuse

Et lite utvalg fra dagen. Bildene blir bare redigert i iPhoto på iPaden, så det er ikke akkurat Photoshop. Imorgen setter jeg føttene på dekk på den engelske skuta, Maybe her i Saint Malo. Gleder meg! Sitter nå på hotellet i en gammel, fin by og hører på Shanty-musikk fra gata. Shanty er altså en type musikk seilere synger og spiller. Veldig fengende, haha.

Paris er en fantastisk by. Men jeg så bare en bitteliten del av den.

- Har dere vært i Paris?Reisefeber, grugleding og seiling
Har en ekkel følelse i meg som har plaget meg siden igår kveld. Reisefeber. Føler at jeg ikke helt vil stå opp 3 inatt for å kjøre ned til Frankrike. I Frankrike skal jeg mønstre på en engelsk seilskute som heter "Maybe". Jeg kjenner ingen der. Ikke at det er et problem egentlig, fordi jeg gleder meg kjempemasse! De siste årene har jeg egentlig meldt meg på turer hvor jeg kjenner en eller ingen personer. Det jeg gruer meg mest til er egentlig om jeg har nok klær, men det vet jeg at jeg har. Jeg gleder meg til å lære mer om å seile. Å bli kjent med nye folk. Snakke engelsk, og kun engelsk i to uker. Bli flinkere i engelsk. Bli påvirket til å snakke britisk, haha! Jeg vil veldig gjerne lære meg det. Gleder meg til å sove i en liten, trang bunk, mens jeg føler bølgene føre båten opp og ned. For dere som ikke har fått det med seg, skal jeg altså seile i The Tall Ships Races fra Frankrike til Portugal. Deretter flyr jeg hjem. Hater at jeg må pakke til å sitte i bil i 2-3 dager, seile 14 dager, og ta fly hjem.

- andre som har reisefeber?

FORRESTEN: Kur til reisefeber er å høre det siste albummet av Jason Mraz. Passer perfekt til humøret mitt nå.Meg
Trengte et bilde til noe som heter DigitalRev, så jeg var ute og tok disse bildene igår kveld.
Slik ble resultatet på brukeren min
Imorgen får jeg mest sannsynlig vite hvilken skute jeg skal seile med, hvis jeg får seile i Tall Ships Races på lørdag! 

- Andre som bruker DigitalRev? - Hva synes dere om bildene?

Les mer i arkivet » September 2013 » Mai 2013 » April 2013

INGVILD ØRLAND


OM MEG: Jeg er 18 år gammel fra Sandnes. Driver med foto, venner og trening. Er sykt glad i pannekaker og pizza.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits