Ingvild Ørland - Blogger om foto og hverdag


4 days.4 dager til jeg reiser til Newcastle (!!)

- hva skal dere i høstferien?The biggest part of my life

For 1 år og 2 måneder siden traff jeg en gutt, John. Fra England. Vi har idag vært sammen i 9 måneder og jeg må få lov å si at han er fantastisk! Vi har altså et long-distance-relationship, og jeg kan innrømme at før jeg møtte ham, hadde jeg sagt dette: Jeg hadde aldri klart et long-distance-relationship. Og noen uker etterpå traff jeg da verdens beste gutt, som bor 400 miles vekke fra meg. 1,5 time med fly. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er det ikke mange ulemper ved langdistanseforholdet vårt. Eneste er savn. Men det er en god ting å ha noen å savne, for når jeg får se ham igjen er jeg i lykkerus hvert sekund!


Her er meg og John da han besøkte meg sist, da jeg ble 18!

Noen fordeler er jo at jeg lever jo på en helt annen måte - jeg reiser veldig mye nå! Jeg elsker å reise! Jeg har på en måte et hjem i Norge, og ett i Newcastle, England. Og naturligvis blir det lettere å snakke engelsk, og jeg lærer mye engelsk! Og jeg må jo si at prisene i England er en stor fordel! Haha, jeg shopper alltid masse når jeg reiser til John. Jeg drar ham med inn i den ene butikken til den andre, stakkar.. Det beste er jo at vi får tilbringe tid med hverandre! Vi pleier som regel å gjøre det beste ut av alt! Neste fredag reiser jeg over til ham for tredje gang! Gleder meg masse til å være der hele høstferien. Og kommer veldig gjerne til å oppdatere en del på bloggen da!


♥ I love you ♥


Istedet for å skrive et kjempelangt innlegg om oss, kan jeg heller være åpen for spørsmål! Hvis det er andre enn meg som har et langdistanseforhold, blir jeg kjempeglad for å lese om det!


Jeg blir veldig glad for spørsmål!

xoxo

Stikkord:


Nå vil jeg fortsette!

Jeg har tenkt litt.. Siden sist har det skjedd veldig mye! Jeg har begynt på det tøffeste skoleåret av mine 13 års skolegang. Jeg så for meg at året skulle være enda tøffere, men hittil har det gått veldig greit og det er allerede snart høstferie! Det jeg ønsker å gjøre nå på bloggen, er å skrive litt hverdagslig om mine tanker framover. I sommerferien begynte jeg å undersøke hvor jeg faktisk vil etter videregående. Jeg vil si at jeg har landet på et ønske nå som jeg vil komme tilbake til på bloggen.


Jeg har en plan for hvor jeg vil være om et år, og jeg tror det vil hjelpe meg selv å skrive om det. Så hvis noen er interessert å vite mer, er jeg åpen for spørsmål og kommentarer! :-)

xoxo

Les mer i arkivet » September 2013 » Mai 2013 » April 2013

INGVILD ØRLAND


OM MEG: Jeg er 18 år gammel fra Sandnes. Driver med foto, venner og trening. Er sykt glad i pannekaker og pizza.

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits